tirsdag 29. mai 2012

Nytt digitalkamera - Sony DSC-HX9V

Nylig kjøpt meg nytt digitalkamera, et Sony DSC-HX9V. Så langt er jeg veldig fornøyd med kameraet! Det tar bra bilder selv med lite lys, og så er det brukbar 16x zoom. Selv med maks zoom og håndholdt klarer jeg å få ok bilder av fugler i bevegelse. Det har også innstilling for å ta flere eksponeringer etter hverandre, for å sette sammen til et kjempe-panorama. Bildene er stort sett i fokus, noe mitt forrige ikke var. Her kommer et par landskapsmotiver tatt med kameraet:


4 kommentarer:

 1. Der tror jeg du har gjort et godt kjøp. Jeg har fotografert med en tidligere modell, DSC-HX5, et års tid nå og er bra fornøyd med kvaliteten til mitt bruk. Jeg skulle bare ønske de var vanntette da.

  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Bruker en 1-liters pakkpose å ha det i når det regner. Går med kameraet i bukselomma stort sett så det er lett tilgjengelig. Men ja, vanntett hadde gjort seg! :-)

   Slett
 2. Det ser jo veldig bra ut! :) Jeg har Canon G12, og det skal visst være veldig bra, men jeg er ikke helt overbevist enda. Mest sannsynlig er det jeg som ikke kan bruke det enda..

  SvarSlett
  Svar
  1. Så langt veldig fornøyd! Har ikke prøvd så mye av de manuelle innstillingene enda, det får bli til høsten når det blir mørkere ute :-)

   Slett