søndag 6. mai 2012

Vinn eller forsvinn!

Etter flere turer på isen i den siste tiden har det ikke blitt så mye som en eneste fisk. Turene har vært litt dårlig planlagt og uten maggot. I morgen drar jeg avgårde for ei natt og skal prøve lykken igjen. Denne gangen har jeg forberedt meg litt mer:

Jeg har gjort klar to pilkestenger samt tre alternative varianter, hvorav den ene har en blinkende lysdiode over røyeblinken. Før jeg drar i morgen kjøper jeg inn maggot, mormyshka og balansepilk om butikken har det. I tillegg kom jeg over et tips om at det kan hjelpe å fore hullet med cottage cheese. Tenker jeg skal teste ut det.

Så er det bare å håpe på lite vind og bitevillig røye!


Røyeblinker.

4 kommentarer:

 1. Kjenner til den følelsen der ;) Anbefaler meitemark hvis du får tak i. Reker er heller ikke dumt å ta med. Jeg har hatt med reker i lake og fôret hullet med også. De kan du jo spise hvis ikke fisken vil ha ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Skal ta med reker i lake! Tar røyen på meitemark da? Tenker du da å la meitemarken stå ved inn/ut-os? Mener det ikke er noe ørret i det vannet jeg har tenkt meg til.

   Slett
  2. Røya kan fint ta meitemark den, selvom det hovedsakelig er til ørret jeg har brukt mark. Et ståsnøre med meitemark kan gi fangst mens du finfisker med mormyshka og maggot i et annet hull f.eks. :)

   Slett
  3. Skal gi meitemarken et forsøk om de har inne på sportsbutikken! :-)

   Slett