mandag 6. juni 2011

Nytt telt - Hilleberg Allak

Tok med Echo på overnatting med nytt telt, Hilleberg Allak. Et meget godt gjennomført telt som jeg gleder meg til å bruke fremover! I tillegg hadde jeg med ny gassbrenner, Optimus Crux Lite.

Hilleberg Allak

Echo ligger og slapper av

Gassbrenner, Optimus Crux Lite

1 kommentar:

 1. Hei Andreas.
  Først så vil jeg bare si at du har en utrolig flott og inspirerende blogg. Har lest og sett nesten alle bildene dine. Fantastiske turer.

  Jeg kontakter deg først og fremst for å få noen gode råd om turutstyr. Det er utrolig masse å velge i, og man blir ikke så klok av og google eller gå rundt fra butikk til butikk. Alle vil jo selge, og det er jo noe bra og dårlig med alle produkter.
  For meg så virker det som du er veldig opptatt av kvalitet, og ut ifra hva jeg leser så har du masse erfaring og kunnskap.

  Jeg har tenkt å kjøpe meg et helårstelt som er bra for 2 personer. Her er jeg veldig usikker. Ønsker å gjøre et godt kjøp når jeg først skal investere. Har tenkt på exped orion extreme, men etter å lest litt fra deg blir jeg veldig usikker. Så nå står det mellom exped og Hilleberg Allak. For meg er det viktig med god plass, praktisk og lett og sette opp. Skal ikke komme fra at designet har også noe å si. Har alltid likt exped, men blir så usikker krunnet dette ventilasjonsopplegget på teltet.

  Jeg skal også kjøpe meg ny sekk. Her står det også mellom Arcteryx 75 l og Norrøna Para Ranger. Like usikker her. Skal bruke sekken på typiske fjell og markaturer med telt. Fra 1 til 7 dager. Er den norrøna sekken du har 120l som blir brukt i forsvaret? Ser Norrøna har 2 forskjellige typer av den. Du skriver at denne sekken er 100l. Er det ikke den på 120l?

  Siste spørsmål er din svarte Norrøna jakka. Hvilken modell/merke er det?

  Tror jeg kopierer hele din utstysliste så får jeg sikkert noen fantastiske turer.:):)

  Håper du kan gi meg noen gode råd. Sender meldingen her, da jeg ikke får sendt den på din mail.

  Med hilsen

  Stein s-lan@online.no

  SvarSlett